Kosár

0 termék - 0 Ft

Nincs termék a kosárban.

.

Rólunk

Az emaki webáruház egy fiatal, de roppant dinamikusan fejlődő magyar családi vállalkozás.
Sokakban felmerül a kérdés, miért lett a nevünk emaki?
Nagyokat idézve kérdezhetnénk vissza: “Miért, mi legyen? Fapuma?” (Üvegtigris 1)
 
Az áruház indításakor sokat gondolkodtunk a néven… mivel nyerünk a legtöbbet… ha a név a termékeket, az online kereskedelmet, a családnevünket tükrözi? Úgy döntöttünk, megpróbáljuk inkább a hozzáállásunkat kifejezni vele. Fiatal, lendületes, vicces csapat vagyunk, akiket jó esetben meg lehet szeretni. Akárcsak a makikat az állatkertben. Így aztán megvolt a név, és az elköteleződés, ezért gyorsan örökbe is fogadtuk Gombóc Artúrt, a gyűrűsfarkú makit a Fővárosi Állatkertben.

 

 

Az “e” betűt pedig képtelenség elhagyni egy webáruház nevéből, anélkül nem tűnik elég komolynak és eladás orientáltnak.

 
Pedig belőlünk ezek sem hiányoznak. Szeretnénk jó sokat eladni, akárcsak a piac minden résztvevője. De valami mást is szeretnénk. Létrehozni egy megbízható platformot, ahol az ügyfél az első. Mi is hibázunk, vannak rossz napjaink, sok a termék, több gyártónak vagyunk a hazai képviselete vagy viszonteladója, de ha kell, beismerjük a hibát és korrigáljuk azt, a lehető legrövidebb idő alatt.
Elsődleges célunk viszont az, hogy mindenki, aki minket megtalál úgy érezze, legközelebb is meg fogja látogatni a “makit”, mert jól érezte magát. Azt kapta amit várt, akkor, amikor várta.
 
Nézzen körbe nálunk, ha kérdése van, chaten, telefonon, emailen állunk rendelkezésére.
 
Köszöntjük vásárlóink között!


Stróbl Balázs
Ügyvezető

Töltés...
Kérem várjon...