Kosár

0 termék - 0 Ft

Nincs termék a kosárban.

.

Permetezők

Négy kis választási segédlet az Ön számára

Nagynyomású vagy háti permetező?             

Ennek a kérdésnek az eldöntése legtöbb esetben a kezelendő felület nagyságától függ. Amennyiben kisebb területről van szó, a vállon hordozható nagynyomású permetező is elegendő.Nagyobb területekhez a kényelmesen hordozható és nagyobb töltőtérfogatú háti permetezők alkalmasabbak. Már csak azt kell eldönteni, hogy kézileg akarja-e pumpálni, vagy inkább akkumulátorral vagy benzinmeghajtású hajtóművel.

Folyékony vagy szilárd?

Minden SOLO permetező folyékony anyagok kibocsátására lett kialakítva.A fúvókák viszont felhasználás szerint változnak: a lapos sugarú szórófejek felületkezelésre, a kúpos szórófejek külön ültetett növényekhez és rovarirtók, illetve gombaölők kijuttatására alkalmasak. Gyomirtókhoz az ütközőfúvókák a legjobbak. Szilárd granulátum esetén a SOLO 421 az ideális választás. Egyenletesen viszi fel a szóróanyagot a felszínre - télen a szórósót az utakra.

Nagyobb magasságok?

Magas növények kezelése esetén hosszabbítócsövet kell használni. Ezek használatával jobban hozzá tud férni a kezelendő részekhez és célzottabban tudja adagolni a szert. A műanyagon kívül erős sárgarézből vagy akár ultrakönnyű karbonból készült permetezőrudak is rendelkezésre állnak. Az akár 230 cm-re kihúzható, karbonból készült, teleszkópos permetezőrúd például csupán 160 g-ot nyom. Ez hosszabb munkafázisoknál is kíméletes az ízületekhez.

Mikor porlasszunk permetezés helyett? 

Mezőgazdasági ültetvénynövények, gyümölcsösök, kertészetek és szőlészetek esetén, valamint sok más világszerte termesztett kultúrnövény-állomány esetén a nagyobb hatótávolság és a kultúrnövények jobb áthatása döntő fontosságú.Ezért fejlesztettük ki a motoros permetezőgépeket, melyek erős légáramlat létrehozásával finom cseppekre szórják szét a növényvédőszert, és minden növényrész! célirányosan, hatékonyan beterítenek.

Töltés...
Kérem várjon...